,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Професор ЧДТУ увійшов до складу редакційної колегії міждисциплінарного журналу Республіки Польща
Четвер, 09 листопада 2023 15:11

Професор ЧДТУ увійшов до складу редакційної колегії міждисциплінарного журналу Республіки Польща

Доктор історичних наук, професор, професор кафедри історії та права, проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету Валентин Лазуренко увійшов до складу редакційної колегії міждисциплінарного журналу «Acta Humanitatis», що видається в Економіко-гуманітарному університеті у Варшаві (м. Варшава, Республіка Польща). Про це інформує  «Прочерк», посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

Сьогодні «Acta Humanitatis» – це перше в Республіці Польща міждисциплінарне видання з відкритим доступом, яке містить три секції: «Освіта», «Образотворче мистецтво і гуманітарні науки», «Соціальні науки».

Читацька аудиторія «Acta Humanitatis» – це молоді й провідні науковці: студенти першого (бакалаврського) й другого (магістерського) рівнів вищої освіти, педагогічні, науково-педагогічні, наукові працівники, аспіранти, докторанти та всі зацікавлені представники у соціо-гуманітарній сфері. Унікальність видання приваблює широку громадськість, яка бажає застосовувати нові й унікальні методики дослідження, апробувати й популяризувати одержані результати в різних галузях гуманітарних та соціальних наук по всьому світу.