,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Сірі стіни стали арт-об’єктом: одну з будівель черкаського водоканалу розписали мозаїкою
П'ятниця, 06 жовтня 2023 09:07

Сірі стіни стали арт-об’єктом: одну з будівель черкаського водоканалу розписали мозаїкою

Стіни однієї з будівель підприємства “Черкасиводоканал” та паркан, що поруч, оздобили геометричною мозаїкою в яскравих кольорах. Про це йдеться у матеріалі 18000.

Створювати арт-об’єкт працівникам водоканалу допомагали студенти Черкаського державного технологічного університету. Працювали художники протягом 10 днів, а на оздоблення фасаду та паркану витратили 110 літрів різної фарби.

 

– Проєкт чудовий, дуже цікавий, але і нелегкий. Зокрема, було складно відтворити точну геометричну мозаїку на об’ємному і фактурному паркані, але ми і з цим впоралися. Також було дуже приємно бачити радісні очі черкащан, коли ми розмальовували об’єкт, люди посміхалися, видно, що їм подобається, – розповів студент ЧДТУ Кирило Рижак.

Нагадаємо, наприкінці весни в Черкасах реалізували акцію “У прекрасному місті – і люки прекрасні”. Тоді працівники Черкасиводоканалу разом зі студентами кафедри дизайну ЧДТУ розмалювали різними картинами люки.