,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас “Черкасиводоканал” перетворив одну зі своїх будівель у вуличний арт-об’єкт (ФОТОФАКТ)
Середа, 04 жовтня 2023 10:43

“Черкасиводоканал” перетворив одну зі своїх будівель у вуличний арт-об’єкт (ФОТОФАКТ)

Працівники комунального підприємства "Черкасиводоканал" разом зі студентами ЧДТУ закінчили оздоблювальні роботи на одному з об’єктів водоканалу. Митці розписували геометричною мозаїкою будівлю та паркан.

Повідомляє видання Про Все, посилаючись на пресслужбу КП "Черкасиводоканал".

Технік-колорист КП «Черкасиводоканал» Лариса Чирінько та студенти ЧДТУ Кирило Рижак і Віталій працювали протягом 10 днів. На оздоблення фасаду та паркану витратили 110 літрів різної фарби. Ідея проекту належить керівнику та колективу водоканалу.

"Сірі стіни – це сумно, сірі стіни – це нудно. Тож, ми вирішили додати фарб в життя міста, підняти настрій черкащанам, а також і самим працівникам. Бо «Черкасиводоканал» - це не тільки про воду, а ще і про красу, ми створюємо атмосферу міста. І ми вже плануємо нові творчі проекти надалі», - наголосив директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков.

Студент ЧДТУ Кирило Рижак зізнається, що відтворити мозаїку було непросто.

«Проект чудовий, дуже цікавий, але і нелегкий. Зокрема, було складно відтворити точну геометричну мозаїку на об’ємному і фактурному паркані, але ми і з цим впоралися. Приємно, коли ти змінюєш місто і люди його починають більш позитивно сприймати», - розповів хлопець.

Нагадаємо, цього літа водоканал та студенти ЧДТУ також творчо розмальовували люки підприємства по вулиці Хрещатик.