,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Черкащина: укладено Угоду про співпрацю з Черкаським державним технологічним університетом
П'ятниця, 06 жовтня 2023 14:37

Черкащина: укладено Угоду про співпрацю з Черкаським державним технологічним університетом

5 жовтня відбулася робоча зустріч начальника відділення НСПП в Черкаській області Оксани Євченко та її заступника Любові Єжель, голови Федерації профспілок Черкаської області Петра Шевченка з ректором Черкаського державного технологічного університету Олегом Григором, проректором з гуманітарно-виховних питань Валентином Лазуренком та доцентом  кафедри історії і права Людмилою Тептюк, - йдеться на офіційному сайті Національної служби посередництва і примирення.

Під час зустрічі Оксана Євченко ознайомила присутніх з повноваженнями та основними завданнями НСПП, проєктом Закону України «Про колективні трудові спори» та розповіла про початок роботи над новою редакцією Закону України «Про соціальний діалог в Україні».

Петро Шевченко акцентував увагу присутніх на необхідності розвитку соціального діалогу в Україні для забезпечення стабільності соціально-трудових відносин у повоєнний період.

Олег Григор відзначив, що університет відкритий до співпраці шляхом організації та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової обізнаності студентів як майбутніх учасників соціально-трудових відносин.

На завершення зустрічі Оксана Євченко та Олег Григор підписали Угоду про співпрацю, яка передбачає участь, зокрема, у підготовці та проведенні спільних семінарів, конференцій, зустрічей, круглих столів, спрямованих на підвищення рівня правосвідомості сторін соціального діалогу та учнівської молоді.