,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас До Університету Григорія Сковороди в Переяславі приїздила делегація з Черкаського державного технологічного університету
Четвер, 06 липня 2023 08:06

До Університету Григорія Сковороди в Переяславі приїздила делегація з Черкаського державного технологічного університету

28 червня до Університету Григорія Сковороди в Переяславі завітала делегація з Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором, доктором політичних наук, професором Олегом Григором. Про це повідомляє «Прочерк», посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

Серед представників ЧДТУ були також перший проректор, кандидат технічних наук, професор Артем Гончаров, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків, доктор технічних наук, професор Еміль Фауре та проректор з гуманітарно-виховних питань, доктор історичних наук, професор Валентин Лазуренко.

Від імені сковородинівської родини гостей зустрічали ректор УГСП, доктор історичних наук, професор Віталій Коцур, кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник та кандидат історичних наук, доцент, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар.

У ході зустрічі були обговорені подальші спільні наукові заходи й проєкти, а також перспективи співпраці. Власне, ключовою темою обговорення були цільові показники діяльності закладів вищої освіти, а також їх досягнення в умовах воєнного стану.

Говорили і про фінансування закладів вищої освіти, штатні розписи, вступну кампанію у 2023 році, безпекові умови організації освітнього процесу та багато іншого. Домовилися про подальшу співпрацю в регіональному контексті та підтримку добросусідських відносин.

Наприкінці робочої зустрічі гостей ознайомили із мистецькими аудиторіями та укриттям Університету Григорія Сковороди Переяславі.