,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Підписано меморандум із Черкаським державним технологічним університетом
Середа, 05 липня 2023 12:42

Підписано меморандум із Черкаським державним технологічним університетом

Черкаський державний технологічний університет – заклад вищої освіти України IV рівня акредитації, розташований у  місті Черкаси (Україна). Про це інформує компанія «Наукові Публікації».

Університет є багатогалузевим технологічним закладом вищої освіти, який провадить освітню діяльність за різними ступенями вищої освіти (у тому числі доктора філософії), проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження, має розвинуту інфраструктуру навчальних і наукових підрозділів, сприяє поширенню наукових знань та провадить культурно-просвітницьку діяльність.
В університеті діє інформаційний центр Європейського Союзу в Черкаській області.

Мета підписання меморандума між Черкаським державним технологічним університетом та компанією «Наукові Публікації» – спільна робота в дослідницькій і науково-навчальній діяльності в галузі наукометрії та науки.

Напрями у співпраці:

  • співробітництво у сфері освіти, науки, наукометрії та наукових досліджень;

  • інформаційне та організаційне забезпечення заходів, що проводяться Сторонами, підтримка їх підготовки та проведення;

  • інформаційно-консультаційне співробітництво з питань наукових робіт, статей та їх розміщення в Міжнародних наукометричних базах даних;

Меморандум про співпрацю з компанією «Наукові публікації» - це унікальне рішення для сучасних університетів і наукових установ, які зацікавлені в поліпшенні показників у сфері освіти, науки, наукометрії і наукових досліджень у своєму закладі.

Наша компанія відкрита до взаємного розвитку з іншими ЗВО, дослідницькими організаціями у науково-публікаційній сфері. Якщо Ви підтримуєте ідею впровадження «Меморандуму» у Вашій установі, зв'яжіться з нашими фахівцями, скориставшись контактами на сайті компанії.