,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Заступник міністра освіти зустрівся із викладачами та студентами провідних ВУЗів Черкас (Фото)
Вівторок, 21 січня 2020 09:30

Заступник міністра освіти зустрівся із викладачами та студентами провідних ВУЗів Черкас (Фото)

      Заступник міністра освіти і науки України Єгор Стадний зустрівся з викладацькими колективами Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Черкаського державного технологічного університету. Пізніше з представником міністерства поспілкувалися й студенти двох університетів. Про це інформує «Дзвін» посилаючися на пресслужбу ЧНУ ім. Б. Хмельницького.

      В актовій залі ЧНУ ім. Б. Хмельницького заступник міністра освіти і науки презентував концепцію реформування вищої освіти. Єгор Стадний детально зупинився на новій формулі фінансування закладів вищої освіти, зауваживши, що вона почала діяти вже з 1 січня нинішнього року. Окремо охарактеризував та обґрунтував кожний із показників та розповів про механізми застосування.

Поділився також баченням команди реформаторів щодо заохочення кращих викладачів.

      — Нам потрібна прозора система, де визначаться сильні, слабкі заклади вищої освіти і все стане на свої місця. Ланцюжок фінансування від Міністерства освіти і науки повинен протягнутися і всередині навчального закладу, щоб збільшення фінансування відчули сильні викладачі, – зазначив він.

      Заступник міністра освіти і науки відповів на питання учасників зустрічі.