,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У Черкаському технологічному відбувся «Дебют першокурсника – 2019» (Фото)
Понеділок, 07 жовтня 2019 13:19

У Черкаському технологічному відбувся «Дебют першокурсника – 2019» (Фото)

     Цьогоріч VII Фестиваль студентської творчості «Дебют першокурсника – 2019» став подарунком усім освітянам Черкаського державного технологічного університету. Про це повідомляє «Дзвін» посилаючися на прес-службу ЧДТУ.

      - Сьогодні наше професійне свято. Це та мить, коли ми зазвичай пригадуємо свою першу вчительку, шкільні та студентські роки, своє навчання. Я радий вітати всіх учасників науково-педагогічного процесу і, безумовно, першокурсників, які обрали Черкаський державний технологічний університет та готові продемонструвати нам свої таланти, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

     Привітати освітян Черкаського державного технологічного університету завітали і шановані гості: заступник міського голови міста Черкаси, кандидат історичних наук Ігор Волошин та директор міського Палацу молоді Нодарі Росопідзе.

    -  Хочу щиросердно подякувати за вашу участь у розвитку міста Черкаси, за участь у загальноміських та загальнодержавних святах. Особисто я не уявляю жодної події у місті Черкаси, яка б обійшлася без участі Черкаського державного технологічного університету, – наголосив у своїй промові Ігор Волошин та передав найщиріші вітання освітянам ЧДТУ від Черкаської міської ради та міського голови Анатолія Бондаренка.

     Принагідно Ігор Володимирович вручив ректору Черкаського державного технологічного університету Олегу Григору Подяку міського голови за активну участь у культурно-мистецькому житті міста Черкаси та значний внесок у розвиток театрального фестивалю аматорських театрів «Фортуна Фест».