,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ посвята першокурсників проходила у форматі реаліті-шоу
Вівторок, 01 жовтня 2019 11:12

У ЧДТУ посвята першокурсників проходила у форматі реаліті-шоу

26 вересня у Черкаському державному технологічному університеті відбулася посвята першокурсників факультету гуманітарних технологій відбувалася у формі гри-симуляції «Останній студент» від Британської Ради в Україні. Таку креативну форму посвяти запропонувала завідувачка кафедри соціального забезпечення Інна Журба та отримала схвалення і підтримку від колег. Про це інформує «Вичерпно» посилаючися на прес-службу ЧДТУ.

      - Минулого року унікальну симуляційну гру представники Британської Ради розробили для Всеукраїнського Форуму студентського самоврядування, і вона має на меті допомогти студентам навчитися кооперуватися, спілкуватися з адміністрацією університетів та спільно вирішувати ті проблеми, які є в сучасних вишах, — зазначає  координатор проектів у сфері суспільства Британської Ради в Україні Олександр Ткачинський.

За словами Олександра, початковий варіант гри спеціально адаптований для студентів Черкаського державного технологічного університету, оскільки у грі брали участь першокурсники. Цього разу для молоді організатори запропонували спрощені завдання, аби заохотити студентів стати частиною студентського самоврядування та проявити активність у своєму університеті.

- Будь-яка гра має певний сенс, тому упродовж гри ви отримаєте не тільки елементи розваги, а й корисні знання. Я дуже радий, що під час цієї гри ви будете спілкуватися частково англійського мовою, — зауважив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

За правилами гри, упродовж перебування у віртуальному університеті студенти покращували чотири характеристики: креативність, інтелект, атлетизм та харизму, отримуючи записи своїх здобутків у «залікову» книжку.

Разом з цим, кожен учасник реаліті-шоу мав змогу стати харизматичним лідером студентського самоврядування, вірним прихильником ректорату, прокачати свої спортивні досягнення, перетворитися на ботана космічного масштабу та підняти на вищий щабель сферу культури.

Першокурсники факультету гуманітарних технологій протягом шести годин удосконалювали навички комунікації та співпраці, приймали нестандартні рішення у змодельованих ситуаціях, займалися саморозвитком.

Учасники, які набрали найбільшу кількість балів, були нагороджені призами та подарунками від Британської Ради в Україні та факультету гуманітарних технологій.