,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас На хвилі кіно: у ЧДТУ оригінально відсвяткували День студента (ФОТО)
Понеділок, 19 листопада 2018 09:10

На хвилі кіно: у ЧДТУ оригінально відсвяткували День студента (ФОТО)

Наближається міжнародний день студента, а в Черкаському державному технологічному університеті молодь ще від учора почала відзначати це особливе свято всієї молоді. Студенти університету організували яскраве шоу талантів та влаштували конкурс «Студент року ЧДТУ — 2018».

Повідомляє інтернет-видання Вичерпно

– Традиційно, в листопаді все прогресивне студентство відзначає Міжнародний день студента. Я пишаюся нашими студентами, Студентською радою ЧДТУ. Є студентські цікаві університетські традиції, чимало продуковано нашими студентами цікавих соціальних проектів, які вийшли вже далеко за межі навчального закладу. З 2015 року саме студенти нашого університету очолюють Студентську раду при Черкаській обласній державній адміністрації, – зазначив у вітальному слові проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ, професор Валентин Лазуренко.

Цього року організатори вирішили провести свято у тематиці кінематографії, тому учасники конкурсу демонстрували свої таланти у межах різноманітних жанрів кінематографічного мистецтва. Два хлопці та шість дівчат, які взяли участь у конкурсі, презентували творчі замальовки фільмів «Mamma mia», «Агент 007: Скайфол», «До зустрічі з тобою», представили найрізноманітніші жанри кіно – від найсльозливішої мелодрами до вбивчого бойовика. Конкурсанти співали, танцювали, розповідали гуморески, демонстрували постановки та вправлялися у дотепності.

Фінальний спільний музичний номер організаторів шоу та конкурсантів, відомий всім, хто хоча б раз переглядав стрічку «Брудні танці», зірвав шквал аплодисментів та емоцій.
Судили конкурсантів випускниця факультету економіки та управління, головний організатор конкурсів «Студент року» та «Міс і містер ЧДТУ», незмінна ведуча ТРЦ «Любава» Юлія Горб, фотограф, відеограф, студент ЧДТУ та організатор студентських заходів університету Едуард Кучеренко та партнер Студради ЧДТУ, власниця кав’ярні «Drink & Go» Юлія Бочманова. Оцінювали талановитих студентів за трьома конкурсами: найкраще вбрання, конкурс талантів та інтелектуальний конкурс.
За результатами журі, Оскар ЧДТУ та звання «Студент року ЧДТУ – 2018» завоювала студентка першого курсу магістратури факультету гуманітарних технологій Анна Щербатюк, лише на один бал обігнавши Асату  – студентку підготовчого факультету Навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами ЧДТУ з африканської країни Кот-д’Івуар. Відтак, почесне друге місце і титул «Віце-студентки року ЧДТУ – 2018» дістався харизматичній Асаті.

Валентин Миколайович вручив Подяку ЧДТУ колективу Студентської ради ЧДТУ за активну громадянську позицію, творчу сумлінну працю, потужну роботу у формуванні позитивного іміджу Черкаського державного технологічного університету, плідну постійну партнерську співпрацю з адміністрацію та професорсько-викладацьким складом університету та з нагоди Міжнародного дня студента.

Заступник міського голови Ігор Волошин теж завітав на конкурс студентів в ЧДТУ, привітавши їх зі святом. Також він нагородив подяками міського голови найактивніших студентів за плідну участь у житті ЧДТУ, вагомий внесок у розбудову студентського самоврядування.

Всі учасники конкурсу, а саме: Володимир Кривонос з факультету комп’ютерних технологій машинобудування та дизайну, Анна Матвієнко з факультету економіки та управління, Анастасія Ільченко з факультету інформаційних технологій і систем, Олена Зубрицька з факультету електронних технологій і робототехніки, Ірина Кива з будівельного факультету та Михайло Смаглій з факультету харчових технологій та сфери обслуговування отримали Дипломи учасника конкурсу «Студент року ЧДТУ – 2018» та подарунки від Черкаської міської ради.