,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас І сквер озеленювали, і кашу їли: як у ЧДТУ відсвяткували професійне свято освітян
Понеділок, 08 жовтня 2018 09:53

І сквер озеленювали, і кашу їли: як у ЧДТУ відсвяткували професійне свято освітян

До дня працівників освіти України студенти та викладачі Черкаського державного технологічного університету влаштували «Освітянську толоку». До університетського родинного заходу долучилися й мешканці мікрорайону Черкас та представники міської влади.

Повідомляє інформаційне видання Вичерпно

– Вчитель – це людина, яка дає слушні поради, людина, на яку хочеться рівнятися, людина, яка залишає слід у серці. Справжнє благо, яке дала нам доля – продовжувати освітянську роботу, –зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Сьогодні Черкаський державний технологічний університет не просто святкує, а й працює, аби потім пишатися своєю роботою.

 

Ректор ЧДТУ вручив низці науково-педагогічних працівників та співробітників університету почесні відзнаки про визнання їхніх професійних досягнень та  з нагоди Дня працівників освіти України.

 

Викладачі та студенти усіх факультетів, гості та співробітники висадили тюльпани та туї задля озеленення території університету.

Опісля праці всі поласували смачною освітянською кашею, приготованою кухарями їдальні університету. 

Під час «Освітянської толоки» за ініціативи колективу викладачів кафедри дизайну відбувся й благодійний аукціон, на якому розігрувалися з десяток картин талановитих студентів кафедри. Близько 1200 гривень, які зібрали на аукціоні, будуть передані благодійному фонду «Життя», що опікується  вуличними тваринами нашого міста.

Під час родинного заходу діяла виставка художніх робіт викладачів та студентів факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну,  проходили конкурси, розваги та неформальне спілкування, а також розважав виконанням пісень дівочий поп-рок гурт «Time».