,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ організували збір благодійних коштів на допомогу безпритульним тваринам Черкащини
Середа, 19 вересня 2018 10:15

У ЧДТУ організували збір благодійних коштів на допомогу безпритульним тваринам Черкащини

Черкаський державний технологічний університет оголосив серед своїх викладачів та студентів збір благодійних коштів на допомогу безпритульним тваринам Черкащини, пише прес-служба вишу.

Повідомляє сайт cherkassy.today

– Ми плекаємо покоління молоді, яка стане не лише фахівцями високого рівня, але і гуманних та соціально відповідальних людей, − констатує ректор ЧДТУ Олег Григор. − До Всесвітнього дня тварин ми вирішили внести свою частку допомоги у справу порятунку тварин − і допомогти тим, кому ця поміч потрібна найбільше. Саме тому ми вирішили встановити у всіх корпусах університету скриньки для збору благодійних коштів Черкаського обласного благодійного фонду “Життя”. Кожен зможе опустити у них якусь суму, яка допоможе волонтерам-зоозахисникам забирати з вулиць, лікувати та знаходити дім безпритульним тваринам. Це не лише сприятиме вирішенню проблеми безпритульних тварин у нашому суспільстві, але й сприятиме розвитку у ньому духу моральності та гуманізму.

Фото Зелене Закарпаття