,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Посол Сирії в Україні виступив перед черкаськими студентами
Понеділок, 14 травня 2018 11:40

Посол Сирії в Україні виступив перед черкаськими студентами

У межах відзначення 30-річчя факультету по роботі з іноземними студентами ЧДТУ (нині Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами), у Черкаському державному технологічному університеті відбулася зустріч керівництва навчального закладу, викладачів, випускників та студентів-іноземців з Послом Сирійської Арабської Республіки в Україні доктором Хассаном Хаддуром.

 

Йдеться у інтернет-виданні ПРОЧЕРК

 

– 30 років факультету по роботі з іноземними студентами – визначна історична подія для Черкаського державного технологічного університету, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Ми раді вітати у нашому навчальному закладі поважного гостя, Посла Сирійської Арабської Республіки в Україні доктора Хассана Хаддура, який завітав до нашого університету, аби зустрітися з колективом, студентами, випускниками та розділити з нами святкування 30-річного ювілею міжнародної освітньої співпраці.

Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні доктор Хассан Хаддур подякував Олегу Григору за можливість приєднатися до відзначення важливої події та привітав Черкаський державний технологічний університет з ювілеєм факультету по роботі з іноземними студентами.

 

– Сотні громадян Сирії, які досягли значних успіхів і займають високі посади в уряді, є випускниками Черкаського державного технологічного Університету, – наголосив у своїй промові Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні Хассан Хаддур. – Сирійці поважають і цінують Україну та українські виші, які надають гідну освіту і високий рівень знань.

Наприкінці зустрічі ректор ЧДТУ Олег Григор і Посол Сирійської Арабської Республіки в Україні Хассан Хаддур обмінялися пам’ятними подарунками.
 
Про це інформує прес-служба університету.