,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Вітання ректора ЧДТУ з Днем Збройних Сил України
Вівторок, 06 грудня 2016 14:03

Вітання ректора ЧДТУ з Днем Збройних Сил України

Шановні науково-педагогічні працівники, студенти, співробітники університету, військовослужбовці, ветерани Збройних сил України, волонтери!
 

Щороку, 6 грудня, наша держава відзначає День Збройних Сил України - і від щирого серця вітає усіх наших військових, у яких ми бачимо кращі риси воїнів усіх поколінь: патріотизм, честь, мужність, готовність до самопожертви. Сьогодні  тисячі офіцерів і солдатів героїчно захищають нашу Батьківщину на Сході України.

Щодня ми стаємо свідками їх високої мужності, сміливості, готовності покласти свої життя за мирне небо над Батьківщиною.  І сьогодні  нам особливо хочеться подякувати за щоденний подвиг кожному захиснику Вітчизни, який, ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, та побажати їм  повернутися до рідних домівок живими і здоровими!

Шановні наші захисники, прийміть наші сердечні вітання зі святом і подяку за кожен мирний день в Україні. Здоров'я вам і благополуччя, мужності, витримки та незламної волі! 

Слава Україні та її захисникам!

 

З повагою ректор Черкаського державного технологічного університету
Олег Григор