,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування факультету економіки та управління організувала зустріч студентів з роботодавцями Черкаської області
Вівторок, 06 грудня 2016 09:18

Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування факультету економіки та управління організувала зустріч студентів з роботодавцями Черкаської області

Кафедра менеджменту та бізнес-адміністрування факультету економіки та управління ЧДТУ продовжує проводити заходи з пошуку першого робочого місця студентами Черкаського державного технологічного університету.

З метою отримання реальних практичних навичок та конкурентоспроможної заробітної плати, що актуальні на сьогоднішньому ринку праці Черкаської області була організована зустріч студентів з роботодавцями Черкаської області. Зокрема, 18 листопада 2016 року на факультеті економіки та управління організовано зустріч з представниками компанії «Real Trade», яка у зв’язку з розширенням запрошує на роботу за вакансіями: менеджерів з продажу та офіс-менеджерів.

Студенти протягом зустрічі активно задавали питання, що реально цікавили їх, як майбутніх молодих спеціалістів нашого регіону. А гості Черкаського державного технологічного університету надавали їм актуальні розвернуті відповіді.

Захід пройшов якісно швидко та конструктивно!