,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Кафедра економічної теорії та банківської справи факультету економіки та управління провела регіональний конкурс презентацій «Гроші та кредит: сучасні тенденції розвитку»
Понеділок, 21 листопада 2016 13:56

Кафедра економічної теорії та банківської справи факультету економіки та управління провела регіональний конкурс презентацій «Гроші та кредит: сучасні тенденції розвитку»

Регіональний конкурс презентацій «Гроші та кредит: сучасні тенденції розвитку» відбувся в Черкаському державному технологічному університеті за за ініціативи кафедри економічної теорії та банківської справи.

До участі у конкурсі було представлено значну кількість презентацій випускників коледжів з усіх куточків України. На сайті ЧДТУ вісімнадцять коледжів, презентації яких відповідали встановленим вимогам, взяли участь в конкурсі «Глядацьких симпатій».

«Цей конкурс започатковує  низку спільних наукових проектів Черкаського державного технологічного університету та навчальних закладів учасників,  а його результати свідчать про те, що нам вдалося викликати інтерес у майбутніх спеціалістів з банківської справи до актуальних проблем грошово-кредитної системи України», - коментує в.о. ректора ЧДТУ Олег Григор, - «Участь здобувачів у конкурсі дозволила їм приєднатися до колективу молодих вчених і надала можливість досвіду проведення наукових досліджень».