,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини V Всеукраїнські студентські дебати зі сталого розвитку
Понеділок, 06 червня 2016 20:54

V Всеукраїнські студентські дебати зі сталого розвитку

Команда Vision Черкаського державного технологічного університету в складі студентів 2-го курсу гр. ЕП-41 Кваші Сергія, Микулинець Іванни, Швакуляка Владислава та їхнього керівника – Ткаченко Юлії Володимирівни прийняла участь у V Всеукраїнських студентських дебатах зі сталого розвитку, що відбувалися в межах програми діяльності Національної мережі ВНЗ-партнерів спільного проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». П’яті дебати гостинно приймала Одеса та Національний університет «Одеська юридична академія».

До участі у Всеукраїському дебатному турнірі зі сталого розвитку було відібрано 18 команд з провідних вищих навчальних закладів України. В межах програми турніру було передбачено дві гри 1/8, 1/4 ,1/2 фіналу та безпосередньо фінал. Високий рівень підготовки команд та їх аргументованість позиції відносно тем «Україні слід відмовитися від атомної енергетики» та «Прибережні зони відпочинку Чорного моря повинні бути в вільному доступі громадян» до останньої гри обумовили щільність турнірної таблиці та невизначеність фаворитів цьогорічного турніру. За результатами двох ігор 1/8 фіналу команда Черкаського державного технологічного університету увійшла до 8-ми кращих та мала можливість продемонструвати свої знання, вміння аргументовувати та переконувати у 1/4 фіналу.

За результатами подальших ігор беззаперечну перемогу здобула команда «Троє в каное» Донецького національного університету. Черкаський державний технологічний університет щиро вітає команду-переможця!

За традицією наступний турнір відбудеться на базі університету-переможця, який тимчасово розміщений в м. Вінниця! Маємо надію знову зустрітися в наступному році з колегами-однодумцями та креативними, виваженими та кращими командами студентів!