,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Викладачі та студенти факультету економіки та управління ЧДТУ відвідали «Обласний спеціалізований Будинок дитини»
Понеділок, 04 квітня 2016 15:30

Викладачі та студенти факультету економіки та управління ЧДТУ відвідали «Обласний спеціалізований Будинок дитини»

    Ми вважаємо, що свято доречно завжди. І ніколи не зарано розпочинати весняні веселощі, тому цього року традиційне відвідування «Обласного спеціалізованого Будинку дитини», ми здійснили трошки раніше, ніж Пасхальні свята.
    Попри щільний навчальний та робочий графік, завжди знаходиться час для спілкування з дітьми, яким бракує найголовнішого – батьківського тепла і турботи. Наші студенти все частіше демонструють такі людяні якості, як жертовність, великодушність, милосердя, і завжди готові підтримати дітей-сиріт й дітей, позбавлених батьківського піклування.
    Викладачі та студенти факультету економіки та управління організували традиційну благодійну акцію та зібрали кошти, на які студентство потішало малечу гостинцями: солодощами, фруктами та іншими приємними подарунками. Також було передано 2000 грн. на заміну старих вікон новими.
    Головне для малюків не подарунки, переконують в дитячому будинку. Набагато важливішою для знедолених дітей є увага, якої зазвичай їм бракує. У наш час далеко не кожен готовий пожертвувати не тільки гроші, а й власний час, заради тих кому це необхідно.
    Отже, 30 березня 2016 року дружня студентська команда та викладачі факультету економіки та управління вирушили у подорож до наших друзів з «Обласного спеціалізованого Будинку дитини», який знаходиться за адресою вул. Пилипенка №4, м. Черкаси.
    Студенти факультету економіки та управління проявили себе з найкращої сторони і ми більш ніж впевнені, що ніхто з тих, хто вирішив поїхати, не пожалкував про це, адже емоції, які всі відчули, не з чим не можна зрівняти.
    Це був дивовижний час: кожна посмішка вихованців «Обласного спеціалізованого Будинку дитини» зігрівала душу і серце, і це було надзвичайно. Дітлахи дуже раділи нашому візиту, щиро та відкрито зустрічали  нас. Неймовірно тепла та комфортна атмосфера панувала весь час спілкування. Діти демонстрували власні таланти: розповідали вірші, співали, грали, танцювали та дуже раділи солодким призам, якими їх частувала молодь.
    На прощання вихованці дитячого будинку дарували нам усмішки та фотографувалися. Тепло та любов – це те, що цінніше за гроші! Щирий погляд та вдячність дітей – є найціннішим подарунком, адже немає нічого кращого за зроблену добру справу.
    Ми дуже сподіваємося, що кожна дитина знайде свій рідний дім, і знайдуться люди які зможуть подарувати їм свою ласку і любов.