,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини 19-ий день народження відзначив факультет економіки та управління ЧДТУ
Субота, 30 травня 2015 21:19

19-ий день народження відзначив факультет економіки та управління ЧДТУ

19-ий день народження відзначив факультет економіки та управління ЧДТУ

21 травня у Черкаському державному технологічному університеті відбулися урочистості з нагоди святкування дня факультету економіки та управління. Факультет відзначив 19-ий день народження, що стало чудовою можливістю підсумувати досягнення. Святкування зібрало викладачів, студентів та численних гостей.

Відкрив урочистості вітальним словом проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Сергій Порєв. За досягнення, успіхи та активну громадську позицію грамотами відзначили кращих студентів, зокрема Вікторію Хацьолу, Романа Смоляра, АльонуЖорож, Володимира Зарембу та інших.

Свої творчі та наукові здобутки демонструвало все студентство факультету. Оригінальним та неординарним підходом до святкування стала своєрідна дуель між викладачами та студентами. За правилами гри студенти мали показати, що знають про світ викладачів, а викладачі – проявити свою обізнаність у студентському житті. У ході батлу змінювались учасники, як з боку студентства, так і з боку викладачів. Хоча за рахунком перемогу отримали студенти, проте загалом ніхто не заперечував проти нічиєї, адже неважливо, хто ти, викладач чи студент, важливо, що ми – одна команда ЧДТУ.

 

Довідково:

Факультет економіки та управліннябув створений 18 вересня 1996 року, пройшовши 19 річну історію. Тут готують фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавр, спеціаліст, магістр.

У складі факультету чотири випускові кафедри:

  • Кафедра економіки та управління;
  • Кафедра менеджменту;
  • Кафедра економічної кібернетики та маркетингу;
  • Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

А також дві обслуговуючі кафедри – кафедра історії України та суспільних дисциплін і кафедра філософії.