,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет економіки та управління Новини Студенти-економісти ЧДТУ вчилися планувати власний бізнес
Понеділок, 18 травня 2015 16:37

Студенти-економісти ЧДТУ вчилися планувати власний бізнес

Студенти-економісти ЧДТУ вчилися планувати власний бізнес

14 травня в Черкаському державному технологічному університеті для майбутніх економістів кафедра економіки та управління організувала семінар-тренінг на тему: «Практичний маркетинг та планування ведення бізнесу» за участю президента навчального центру BTPN (Break  Through to People Network)  Артура Френсіса Гріна (Великобританія).

Під час семінару студенти мали можливість дізнатися про особливості створення власного бізнесу, про важливі аспекти які можуть вплинути на його успіх. Після доповіді А.Гріна слухачів цікавили особливості впливу на власний бізнес політичних та міжнародних ризиків, реальні можливості розвитку малого бізнесу в Україні, чи хотів би доповідач мати власний бізнес в Україні, та багато  інших. Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері, студенти уважно слухали гостя і висловили побажання продовжити практику подібних зустрічей. По закінченні слухачі отримали копії презентаційних матеріалів семінару - тренінгу.

Довідково:

Артур Грін (Arthur Green) має 15 річний досвід служби в армії Великобританії. По її закінченню працював на керівних посадах у двох міжнародних компаніях, з 1996 -2010 рр очолював власну консалтингову компанію.

А.Грін - виконавчий директор проекту Break Тhrough to People Network - бізнес-руху в країнах Східної Європи, штаб-квартира якого розташовується в штаті Джоржія в США. Керуючий проекту Фонд Християнського Освіти (Великобританія) (The Foundation for Christian Education) - організації,  що надає можливості розвитку навчальним закладам, розташованим у віддалених районах Індії