,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Анонси Запрошуємо долучитися до Всесвітньої акції «Години Землі»!
Середа, 21 березня 2018 10:30

Запрошуємо долучитися до Всесвітньої акції «Години Землі»!

Запрошуємо колектив Черкаського державного технологічного університету долучитися до Всесвітньої акції «Години Землі», прийшовши 24 березня 2018 року о 20:00 на Площу перед Черкаською міською радою, та взяти активну участь у тематичному флешмобі!

 

24 березня року о 20:30 в усьому світі проходитиме акція «Година Землі», метою якої є привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме – вимкнути світло на 1 годину. Таке вимкнення світла не має на меті прямої економії енергії. Ця символічна дія, яка повинна привернути увагу людей, організацій, бізнесу, країн до екологічних проблем Планети та об’єднати їх для вирішення цих проблем. Ефект кампанії набагато більш фундаментальний і довгостроковий, ніж одноразове заощадження енергії – це зміна звичок мільйонів людей, зміщення акцентів із суспільства споживання до суспільства, яке живе в гармонії з природою, це економія природних ресурсів щодня, а не впродовж однієї години на рік.

 

Така Всесвітня акція традиційно відбувається щороку останньої суботи березня і була започаткована в Сіднеї у 2007 році, коли два мільйони людей вимкнули світло у своїх будинках. 2015 рік побив усі рекорди – приєдналися більше 7000 міст у 172 країнах. В Україні кампанія проходить 9-й рік поспіль.