,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Анонси Черкаський державний технологічний університет запрошує до участі у дебатному турнірі
Четвер, 23 березня 2017 14:11

Черкаський державний технологічний університет запрошує до участі у дебатному турнірі

Завантажити прикріплення:

ЧДТУ запрошує взяти участь у Обласному щорічному дебатному турнірі зі сталого розвитку  серед учнів 10-11 класів, студентів коледжів, технікумів

У межах дебатного турніру передбачено три етапи:

Перший етап (15.03.17-01.04.17 р.) – подача заявок учасників;

Другий етап (02.04.17-23.04.17 р.) – інформаційні сесії (проведення тренінгового навчання для освоєння методики проведення дебатів, а також навчальні семінари зі сталого розвитку), відбіркові тури Обласного щорічного турніру зі сталого розвитку та проведення півфіналу.

Третій етап (24.04.17-28.04.17 р.) – Фінал Обласного щорічного турніру зі сталого розвитку.

Організатори  Обласного щорічного дебатного турніру - Факультет економіки та управління ЧДТУ, Ресурсний центр зі сталого розвитку ЧДТУ  (координатор Ресурсного центру Ткаченко Юлія Володимирівна – к.е.н., доц., доцент кафедри фінансів Черкаського державного технологічного університету).

Для участі в конференції необхідно до 1 квітня 2017 року оформити он-лайн заявку за посиланням on-line заявка або надіслати на електронну адресу оргкомітету заявку на участь у конференції (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.):

Участь у дебатному турнірі безкоштовна. Транспортні витрати, витрати на харчування та проживання (крім передбачених в межах заходу кави-брейк) не відшкодовуються.

З більш детальною інформацією Ви можете ознайомитися у прикріпленому інформаційному листі.