,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Анонси Конкур проектів Євроклубів
Вівторок, 28 лютого 2017 16:31

Конкур проектів Євроклубів

Представництво Європейського Союзу в Україні із 23 січня по 23 червня 2017 року проводить конкурс на кращий проект серед Євроклубів України.

Будь-який зареєстрований Євроклуб України може подати до конкурсу один зі своїх проектів, який вже був реалізований або який втілюється на даний час, має результати діяльності або матиме їх у червні 2017 року. Проектам, у яких були задіяні кілька Євроклубів, буде надано перевагу у процесі оцінювання.

До конкурсу подаються проекти на тему енергоефективності, європейських цінностей та аспектів співпраці між Європейським Союзом та Україною. Євроклуби можуть поєднати декілька тем у рамках своїх проектів.

Що може бути проектом?

Громадські акції: волонтерство, флеш-моби, публічні кампанії з поширення інформації, заходи з поширення порад з енергозбереження на рівні школи чи дому тощо.

Навчання і підготовка: соціальні та інтелектуальні ігри, конкурси тощо.

Культурні заходи;

Інша діяльність, яка підпадає під вищезгадані критерії.

Як взяти участь?

Розробіть ідею проекту та реалізуйте її;

Зробіть відео або фотопрезентацію свого заходу;

Завантажте свою фотопрезентацію на SlideShare або відеопрезентацію на youtube;

Заповніть он-лайн заявку з описом теми, концепції та мети втіленого вашим Євроклубом проекту та додайте посилання на вашу презентацію.

Найцікавіші проекти будуть опубліковані на сайті euroquiz.org.ua.

Авторитетне журі конкурсу обере 10 проектів-переможців до 30 червня 2017 року.

Автори 10 найкращих проектів будуть нагороджені спеціальними сертифікатами та стануть студентами першої Літньої школи від Представництва ЄС в липні 2017 року. Протягом двох днів вони покращать свої знання з керування проектами, освітніх програм обміну з престижними університетами ЄС, познайомляться з однодумцями та весело проведуть час в одному з найкрасивіших куточків України.

Деталі конкурсу   – за посиланням http://euroquiz.org.ua/euroclubs/proj-contest

Проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО "Фундація Відкрите Суспільство". Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.