,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Анонси Увага! Конкурс відео!
Вівторок, 28 лютого 2017 16:28

Увага! Конкурс відео!

Представництво ЄС в Україні оголошує конкурс відео у рамках проекту «ЄС: вибір української молоді».

Із 1 березня по 23 травня Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує прийом робіт для участі у конкурсі відео у рамках проекту «ЄС: вибір української молоді».  

Мета конкурсу: залучити активну молодь до обговорення питань ефективного використання енергетичних ресурсів на побутовому рівні, зокрема у контексті більш широкої теми - співпраці України та ЄС. Найкращі відео ролики будуть відзначені спеціальними призами та дипломами від Представництва ЄС в Україні, а кожен учасник отримає сувенір.

Тематика відео:

Важливість енергозбереження в повсякденному житті. Значимість енергозбереження як складової успішного реформування країни.

Європейська інтеграція України.

Головна ідея відео повинна відповідати на одне або декілька з наступних запитань:

Енергоефективність:

Яким чином зменшити використання енергії в повсякденному житті? Приклади з життя - утеплення будинків, заміна житлових комунікацій, корекція повсякденних звичок.

Як привернути публічну увагу до проблемних зон міста? Публічні ініціативи з пошуку неутеплених будинків; інші унікальні ідеї.

Яким чином співпраця між Європейським Союзом та Україною має вплив на покращення показників енергоефективності в різних сферах життя українців? Приклади співпраці в будівельних проектах для осучаснення житлових будинків або підприємств з метою енергозбереження та її значення. Приклади успішного співробітництва між українськими і європейськими компаніями.

Європейська інтеграція України:

Яке значення мають європейські цінності в житті українців? Яким чином підвищити в суспільстві рівень толерантності, поваги до оточуючих, дотримання законів тощо?

Як розвивалися економічні стосунки Європи та України? Історичні аспекти відносин між Україною та країнами сучасного Європейського Союзу.

Деталі конкурсу та вимоги до робіт – за посиланням http://euroquiz.org.ua/video-contest

Проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО "Фундація Відкрите Суспільство". Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.