,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Вчена рада університету Новини УВАГА! Засідання ВЧЕНОЇ РАДИ 18.11.2019 (понеділок) розпочнеться о 15.00 (конференц-зал)
Середа, 13 листопада 2019 15:57

УВАГА! Засідання ВЧЕНОЇ РАДИ 18.11.2019 (понеділок) розпочнеться о 15.00 (конференц-зал)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
18 листопада 2019 року (понеділок) о 15:00 в конференц-залі (перший корпус)
відбудеться засідання ВЧЕНОЇ РАДИ Черкаського державного технологічного університету.
ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1. Про результати ректорського контролю знань студентів. Доповідає: начальник навчально-методичного відділу Мильніченко Сергій Михайлович.

2. Про затвердження Положення про перевірку академічних і наукових робіт на плагіат. Доповідає: проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Фауре Еміль Віталійович.

3. Про затвердження Положення про підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Черкаського державного технологічного університету. Доповідає: начальник навчально-методичного відділу Мильніченко Сергій Михайлович.

4. Звіт про роботу Смілянського промислово-економічного коледжу Черкаського державного технологічного університету. Доповідає: директор Смілянського промислово-економічного коледжу Кондратенко Григорій Михайлович.

5. Про стан охорони праці та пожежної безпеки у ЧДТУ та заходи щодо їх покращення. Доповідає: начальник відділу охорони праці та цивільного захисту Тарасенко Мая Сабіровна.

6. Атестаційна та конкурсна справи.

7. Різне.