,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Оголошення, конференції Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи» (17–18 квітня 2015 р., Україна, м. Львів)
Четвер, 05 лютого 2015 15:34

Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи» (17–18 квітня 2015 р., Україна, м. Львів)

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Запрошуємо Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених «Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи», яка відбудеться 17—18 квітня 2015 р. в Навчально-науковому інституті економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка». До участі в конференції запрошуються молоді вчені віком до 35 років (принаймні один із авторів повинен відповідати цьому критерію), серед яких викладачі навчальних закладів, наукові співробітники, аспіранти, докторанти тощо, а також фахівці у сфері економіки і управління, які працюють на підприємствах, в організаціях та установах, представники органів місцевого самоврядування та державних органів влади, що займаються вирішенням проблем економічного розвитку, магістри. 

Детальніше в інформаційному листі. (завантажити)