,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Оголошення, конференції Можливості для вищих навчальних закладів від Microsoft Україна щодо придбання програмного забезпечення
Понеділок, 10 лютого 2014 10:23

Можливості для вищих навчальних закладів від Microsoft Україна щодо придбання програмного забезпечення

 


Шановні проектні команди, у разі необхідності придбання програмного забезпечення із переліку наведеного нижче, вищі навчальні заклади можуть звернутись до менеджера по роботі з академічними замовниками комапнії Майкрософт Україна за контактами в кінці повідомлення.

1) Сервіс Office 365: пошта, календарі, онлайн версії Word, Excel, PowerPoint, OneNote, веб-конференції та інше надається безкоштовно. http://office.microsoft.com/uk-ua/academic - за цим посиланням вищі навчальні заклади можуть оформити підписку на тестову версію та протягом 30 днів підтвердити своє рішення активувавши безкоштовний план використання пакету.

2) Windows Azure - використання хмарних сервісів Microsoft. Надається безкоштовно строком на рік на основі гранту для вищих навчальних закладів для академічних потреб (навчання) http://www.windowsazure.com/en-us/community/education/. Або у режимі оплачуваної підписки для адміністративних потреб – можна придбати через компанії - авторизованих академічних партнерів Microsoft https://aer.microsoft.com/SearchAER.aspx.

3) Безкоштовні курси в рамках Microsoft Virtual Academy: http://www.microsoft.com/ukraine/community/mva/