,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Оголошення, конференції "Навчання у Європі" - презентація стипендійних програм Європейського Союзу
Середа, 13 листопада 2013 19:56

"Навчання у Європі" - презентація стипендійних програм Європейського Союзу

 

Стенд «Навчання у Європі» буде представлено на міжнародній виставці «Навчання та кар’єра за кордоном», що пройде в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) з 14 по 16 листопада (стенд №30). (Прес-реліз заходу).

Поряд зі стендом перебуватимуть працівники Представництва Європейського Союзу в Україні, Національного Темпус-офісу в Україні, а також випускники навчальної програми «Erasmus Mundus». Стенд міститиме актуальну інформацію про програми для навчання та досліджень у Європі.

Мета стенду – сприяти обізнаності про програми у сфері освіти (зокрема, вищої), що фінансуються ЄС, а також збільшенню кількості українських студентів та вищих навчальних закладів, які беруть участь у цих програмах.

Цільовими групами є: університетські представники, представники органів державної влади, експерти, студенти (бакалаври, магістри, студенти зі ступенем PhD та пост-докторанти).

Робочі голини виставки: Четвер (14 листопада): 11:00-18:00; П’ятниця (15 листопада): 11:00-18:00; Субота (16 листопада): 11:00-17:00.

Також у рамках виставки відбудуться три конференції «Навчання у Європі», зокрема:

- Четвер (14 листопада; 13:00-14:00): «Erasmus+: більше можливостей для України».

Презентацію вестиме Світлана Шитікова, директор Національного Темпус-офісу в Україні.

- П’ятниця (15 листопада; 13:00-14:00): Розмова із випускниками навчальної програми “Erasmus Mundus”. Під час зустрічі випускники, зокрема, розкажуть як дістати освітню стипендію та поділяться своїми враженнями від навчання у Європі.

Розмову вестимуть колишні випускники Вікторія Мудрак та Олена Орлова.

- Субота (16 листопада; 13:00-14:00): «Марія Склодовська-Кюрі – програма ЄС з мобільності для молодих дослідників».

Презентацію вестиме Олена Коваль, Директор Національного інформаційного центру зі співпраці між ЄС та Україною у галузі науки і технологій.

Стенд «Навчання у Європі» організовано Генеральним директоратом Європейської Комісії із освіти і культури за активної підтримки Представництва ЄС в Україні, Національного Темпус-офісу в Україні, Національного інформаційного центру зі співпраці між ЄС та Україною у галузі науки і технологій та Асоціації випускників програми «Erasmus Mundus».

Усі студенти, які закінчили бакалаврат і прагнуть отримати магістерську освіту, постдокторський ступінь та ступінь PhD за кордоном, запрошуються до відвідин виставки і стенду "Навчання у Європі" (стенд №30).