,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Підготовка та атестація енергоаудиторів Новини Запрошуємо на курси професійної підготовки енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності
Вівторок, 19 листопада 2019 14:55

Запрошуємо на курси професійної підготовки енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності

ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ЗАПРОШУЄ СЛУХАЧІВ

із базовою профільною вищою інженерною освітою пройти курси професійної підготовки енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності (за матеріалами проекту GIZ «Підтримка національного Фонду енергоефективності»)

   Програма навчання розрахована на підготовку висококваліфікованих та компетентних енергоаудиторів, які зможуть виконати енергетичний енергоаудит будівлі та підготувати технічний і економічний аналіз, видавати сертифікати енергетичної ефективності будівель відповідно до законодавства України, сприяти об’єднанням співвласників житла в підготовці необхідних заяв та документів для роботи з Фондом енергоефективності України.

  З навчальною програмою професійної підготовки енергоаудиторів для роботи з фондом енергоефективності можна ознайомитися за посиланням

  Вартість навчання диференційована, залежить від кількості слухачів в групі та в середньому складає 1500 – 2800 грн. із одного слухача за комплексний курс.

  Термін проведення навчального курсу з 03.12. 2019р. по 13.12.2019 року за затвердженою програмою.

  Для реєстрації на курс професійної підготовки енергоаудиторів необхідно до 29 листопада заповнити форму.

  Проходження курсу професійної підготовки енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності (за матеріалами проекту GIZ «Підтримка національного Фонду енергоефективності») надає слухачам додаткову можливість успішно пройти професійну атестацію осіб, які мають намір провадити діяльність із сертифікації енергетичної ефективності та обстеження інженерних систем у атестаційній комісії Черкаського державного технологічного університету та отримати атестати державного зразка з внесенням до бази даних атестованих енергоаудиторів.

  Детальніша інформація за телефоном: (047) 251 15 72 або електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..