,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Підготовка та атестація енергоаудиторів Новини Члени атестаційної комісії ЧДТУ пройшли курс навчання для тренерів за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності»
Середа, 30 жовтня 2019 17:35

Члени атестаційної комісії ЧДТУ пройшли курс навчання для тренерів за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності»

Члени атестаційної комісії ЧДТУ пройшли курс навчання для тренерів за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності»

   У місті Одеса заступник голови атестаційної комісії ЧДТУ, доцент кафедри електротехнічних систем Ткаченко В.Ф.; член атестаційної комісії, доцент кафедри енерготехнологій Беспалько С.А. та доцент кафедри електротехнічних систем Протасов С.Ю. успішно пройшли двотижневий курс навчання для тренерів та отримали сертифікати за програмою «Підготовка енергоаудиторів для роботи з Фондом енергоефективності» в рамках проекту GIZ«Підтримка національного Фонду енергоефективності та програми екологічних реформ в Україні»(Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ).

   Програма курсів включала теоретичне та практичне навчання із сертифікації енергоефективності житлових будівель, особливостей роботи об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) з Фондом енергоефективності. Заключні етапи тренінгу було присвячено польовим дослідженням реальних об'єктів(житлових будівель), захисту проектів з енергоаудиту, підсумковому іспиту.