,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Презентація проекту STEPS IN YOUR INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TEACHING CAREER
Вівторок, 20 березня 2018 10:54

Презентація проекту STEPS IN YOUR INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TEACHING CAREER

Презентація проекту STEPS IN YOUR INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TEACHING CAREER

 

У п’ятницю 16.03.2018 о 10.00 у 804 аудиторії відбулася зустріч студентів лінгвістичного факультету (2,3,4 курси) та викладачів з Катериною Проценко, директором Міжнародного мовного центру (м. Київ) та Наталією Михайловською, директором мовного клубу “YES” (м. Черкаси), які презентували проект STEPS IN YOUR INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TEACHING CAREER. Катерина Проценко, як представник кембриджського видавництва, детально пояснила різницю між різними програмами, які у подальшому можна опанувати та отримати відповідний сертифікат. Директорка розповіла про CELT-P (Certificate in English Language Teaching Primary), CELT-S (Certificate in English Language Teaching Secondary), CELTA (Certificate in English Language Teaching to ADULTS), Delta (Diploma in English Language Teaching to Adults).

Також було проведено демонстраційне заняття по одній з програм KET (TeachingKnowledgeTest), аби студенти могли відчути всі переваги у дії. Родзинкою мітингу стали практичні рекомендації з чого і як починати молодим професіоналам, а також було надано детальну інформацію про відомі освітні компанії в Україні та закордоном.