,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини З 11 по 13.12.2017 року завідувач кафедри прикладної лінгвістики, д. філол. н., проф. І.Лімборський брав участь у роботі акредитаційної комісії при акредитації спеціальності "Прикладна лінгвістика"у Національному університеті "Львська політехніка"
Вівторок, 26 грудня 2017 10:10

З 11 по 13.12.2017 року завідувач кафедри прикладної лінгвістики, д. філол. н., проф. І.Лімборський брав участь у роботі акредитаційної комісії при акредитації спеціальності "Прикладна лінгвістика"у Національному університеті "Львська політехніка"

СПІВПРАЦЯ З «ЛЬВІВСЬКОЮ ПОЛІТЕХНІКОЮ»

         З 11 по 13 грудня 2017 року завідувач кафедри прикладної лінгвістики, доктор філологічних наук, професор І.Лімборський згідно Наказу міністерства освіти і науки України брав участь у роботі акредитаційної комісії при акредитації спеціальності «Прикладна лінгвістика» у Національному університеті «Львівська політехніка» (м.Львів). Під час роботи комісії було проведено низку важливих перемовин з директором Навчально-наукового інституту  Національного авіаційного університету (м.Київ), доктором філологічних наук, професором А.Г.Гудманяном і завідувачем кафедри прикладної лінгвістики Національного університету «Львівська політехніка», доктором філологічних наук, професором О.П.Левченко. Під час перемовин обговорювалися проблеми доопрацювання загальних навчальних стандартів з прикладної лінгвістики, досягнуто згоди щодо участі студентів та викладачів у спільних наукових і навчальних проектах, у тому числі і за участі фахівців у галузі лінгвістики провідних європейських університетів. Досягнуто домовленість про спільну участь викладачів і студентів у конференціях з прикладної лінгвістики в Україні та закордоном. Особливо важливим є участь студентів у спільних наукових конференціях та олімпіадах з прикладної лінгвістики, - наголошували учасники зустрічі.

(На фото: Професори, доктори філологічних наук А.Г.Гудманян, О.П.Левченко і І.В.Лімборський).