,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Доступ до повнотекстових навчально-методичних ресурсів на сайті електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
П'ятниця, 08 вересня 2017 08:02

Доступ до повнотекстових навчально-методичних ресурсів на сайті електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.

Доступ до повнотекстових навчально-методичних ресурсів на сайті електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.

 

5 вересня  студенти першого курсу спеціальності «Германські мови та літератури (переклад включно)» кафедри романо-германської філології та перекладу  на чолі з куратором доц. Орловою М. О. відвідалиодин із основних підрозділів університету – науково-технічну бібліотеку та отримали усі необхідні підручники. В ході зустрічі з бібліотекарями студенти дізналися про багатогалузевий фонд наукової, навчальної, нормативно-технічної, художньої та іноземної літератури, відвідали зал бібліотечно-інформаційних ресурсів, читальну залу та зал довідково-бібліографічної та інформаційної роботи.

Студенти отримали також інформацію про  можливості електронної бібліотеки ЧДТУ, що успішно функціонує в університеті, а також створили свій особистий електронний кабінет, завдяки чому вони будуть мати доступ до повнотекстових навчально-методичних ресурсів на сайті електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.