,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Щиро вітаємо першокурсників з початком навчання в нашому університеті.
Четвер, 07 вересня 2017 16:59

Щиро вітаємо першокурсників з початком навчання в нашому університеті.

 

Традиційно першого вересня кафедра романо-германської філології та перекладу лінгвістичного факультету  Черкаського державного технологічного університету гостинно відчинила  двері студентам –першокурсникам, майбутнім перекладачам.

В ході зустрічі студенти першого курсу спеціальності «Германські мови та література (переклад включно)» познайомилися з викладачами кафедри, особливостями навчання в університеті та отримали свої студентські залікові книжки.

Шановні студенти першого курсу!

 

Щиро вітаємо Вас з початком навчання в нашому університеті.

Безумовно, опанування іноземних мов – це не лише дань моді, а й гостра необхідність сьогодення. Зважаючи на  процеси глобалізації та розширення міжнародних дипломатичних стосунків професія перекладача зміцнює свої позиції в нашій країні. Посилення міждержавних контактів, розширення діяльності міжнародних громадських організацій вимагають міжкультурної комунікації, тому попит на послуги перекладачів останнім часом у всьому світі зростає.

Ми впевнені, що Ви станете достойною заміною студентів старших курсів та прославите свою Alma-mater!

 

З повагою,

Завідувач кафедри та викладацький колектив

кафедри романо-германської філології та перекладу.