,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Фінішував інтенсивний курс підготовки до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра .
Четвер, 17 червня 2021 16:58

Фінішував інтенсивний курс підготовки до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра .

Завантажити прикріплення:

Сьогодні фінішував інтенсивний курс підготовки до Єдиного вступного іспиту з іноземної мови для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра . Заняття для студентів ЧДТУ проводила доцент кафедри іноземних мов Усик Людмила Миколаївна на платформі Microsoft Teams протягом останніх двох тижнів.

Курс ознайомив студентів зі структурою іспиту, студенти детально розібрали кожне завдання, його особливості та алгоритм дій. Викладач курсу детально пояснювала, які конкретні прийоми допоможуть розв'язати завдання швидше та ефективніше.

Для пришвидшеної актуалізації необхідних для успішного складання іспиту знань студенти отримали посилання на віртуальні граматичні тренажери, доступ до додаткових матеріалів курсу на Гугл-диску, а також вправи, розроблені авторкою курсу на онлайн-платформі Quizlet для вивчення основної лексики, що зустрічається в тестових завданнях.

Бажаємо всім нашим студентам успішно скласти ЄВІ-2021 та чекаємо на вас в магістратурі!