,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Студенти та викладачі факультету гуманітарних технологій долучилися до благодійної акції та відвідали 16 лютого КЗ «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини».
Вівторок, 19 лютого 2019 22:50

Студенти та викладачі факультету гуманітарних технологій долучилися до благодійної акції та відвідали 16 лютого КЗ «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини».

Студенти та викладачі факультету гуманітарних технологій  долучилися до благодійної акції та відвідали 16 лютого КЗ «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини».

Студенти та викладачі факультетугуманітарних технологій  долучилися до благодійної акції та відвідали 16 лютого КЗ «ЧеркаськийобласнийспеціалізованийБудинокдитини».

Спільними зусиллями студентства  та викладачів було зібрано кошти в розмірі - 2500 грн. та придбано для вихованців дитячого будинку необхідні засоби особистої гігієни, канцелярські товари, фрукти та солодощі.

Студенти та викладачі ФГТ з чуйністю та розумінням ставляться до подібних ініціатив і не оминають можливості простягнути руку допомоги.