,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Кафедра іноземних мов представила ЧДТУ на Всеукраїнському симпозіумі у м.Київ, присвяченому питанням інтернаціоналізації українських вузів.
Понеділок, 26 листопада 2018 08:52

Кафедра іноземних мов представила ЧДТУ на Всеукраїнському симпозіумі у м.Київ, присвяченому питанням інтернаціоналізації українських вузів.

Завідувач кафедри іноземних мов Колесник Д.М. та доцент Усик Л.М. представили ЧДТУ на Всеукраїнському симпозіумі у м.Київ, присвяченому питанням інтернаціоналізації українських вузів. Захід проводився Британською радою із залученням експертів та професорів університетів Великої Британії в рамках проекту «Англійська для університетів», який має на меті покращення методики викладання англійської мови та сприяння запровадженню викладання фахових дисциплін англійською мовою в університетах України. Наш університет став одним із 33 вишів, що долучилися до проекту в 2015 році, завдяки чому 8 викладачів кафедри іноземних мов та 6 викладачів фахових дисциплін підвищили рівень викладацької майстерності на тренінгах, де з ними ділилися досвідом провідні фахівці України та Великої Британії.