,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини Як факультет гуманітарних технологій «Свято гарбуза» відзначав
Середа, 31 жовтня 2018 20:26

Як факультет гуманітарних технологій «Свято гарбуза» відзначав

На нашому факультеті вже стає щорічною традицією поєднання українського свята збору врожаю зі стародавнім кельтським святом – Хеллоуін. Історія Хеллоуіну, що тягнеться від стародавніх кельтів Шотландії та Ірландії,здебільшого втратила своє релігійне значення і перетворилася в хороший привід весело провести час.

З привітальними словами до студентів звернулися: проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків, доктор технічних наук Фауре Еміль Віталійович та в.о. декана факультету гуманітарних технологій Марікуца Л.О.

Людмила Олександрівна побажала студентам веселого святкування, перемог в номінаціях, та щоб сьогоднішні вирізані гарбузи перетворилися на карети, які понесуть по шляху достатку, удачі та добробуту.

Студенти кафедри РГФП, які вивчають іноземні мови, здійснюють міжкультурну комунікацію між представниками різних країн та культур, не могли залишитися осторонь від етнічних традицій європейців.

Студенти презентували наступні номінації: «Найкраща газета», «Найкращий костюм», «Найкращий гарбуз», «Найсмачніша страва»

 

Під лозунгом  “trick-or-treating” - трюк або гостинець студенти пригощали гостей свята смаколиками.

 

Запідсумкамиголосуванняперемогу в номінаціях здобули:

Найкраща газета – МПЛ-41

Найкращий костюм – ПЛ-51

Найкращий гарбуз – НП-85

Найсмачніша страва НП-75

Найкраща страва – ПЛ-81