,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Факультет гуманітарних технологій Новини 12.10.2018 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся методичний семінар для вчителів англійської мови м. Золотоноша "Використання інформаційних технологій у викладанні іноземної мови"
Вівторок, 16 жовтня 2018 15:40

12.10.2018 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся методичний семінар для вчителів англійської мови м. Золотоноша "Використання інформаційних технологій у викладанні іноземної мови"

12.10.2018 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся методичний семінар для вчителів англійської мови м. Золотоноша "Використання інформаційних технологій у викладанні іноземної мови"

12.10.2018 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся методичний семінар для вчителів англійської мови м. Золотоноша "Використання інформаційних технологій у викладанні іноземної мови". Захід підготували і провели представники кафедри іноземних мов. Зокрема, ми поділилися із нашими колегами власними методичними напрацюваннями, розповіли про основні сучасні тренди у викладацьких практиках і про міжнародні проекти, в яких беремо участь. У процесі заходу, присутні прослухали лекцію "#British_Council for educators", взяли участь у воркшопі "Kahoot-platform: make your lesson interactive", та у тренінгу "Social networks: a curse or a blessing? Engaging communicative technologies in education process". Примітно, що така синергія викладачів ЗВО та шкільних учителів виявилася надзвичайно пізнавальною. Під час жвавої дискусії, учасники обговорили переємність навчального середовища формату учень-студент, можливості для співпраці філологів наших навчальних закладів, поділилися методичними новинками та отримали взаємний поштовх до професійного розвитку.

Проректор із наукової роботи #ЧДТУ Фауре Е.В. у вітальному слові до учасників заходу запросив наших шкільних колег долучатися до наукових проектів університету, а ректор університету Олег Григор, вручаючи сертифікати про участь у семінарі, подякував учителям за постійний зворотний зв'язок і висловив надію, що співпраця навчальних закладів Черкаської області буде лише зростати, адже наш університет радо вітає абітурієнтів із різних навчальних напрямів, що постійно розвиваються згідно вимог економіки. Свої запрошення до співпраці також висловили завідувачі випускових кафедр лінгвістичного спрямування ЧДТУ - ПЛ (Анна Лещенко) та РГФП (Zoya Kucher), розповівши учасникам семінару про фахові можливості, які матимуть майбутні абітурієнти - лінгвісти та перекладачі, і поінформувавши про специфіку навчання на #ФГТ(факультеті гуманітарних технологій).

Нам дуже приємно, що ініціатива кафедри іноземних мов отримала підтримку керівництва ЗВО та вдячність наших шкільних колег. Така співпраця - невід'ємний елемент професійного життя освітян. Окрема дяка спікерам - к.п.н. Коваль С.М., к.ф.н. Усик Л.М., к.п.н. Чепурній М.В. З нами краще!