,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ пошанували відомого професора
Середа, 14 березня 2018 08:57

У ЧДТУ пошанували відомого професора

12 березня в Черкаському державному технологічному університеті відбулася Перша регіональна історико-краєзнавча конференція «Персоналістичний вимір історії Черкащини», присвячена 80-річчю з дня народження доктора історичних наук, професора, заслуженого працівника освіти України Миколи Бушина.

Повідомляє ПРОЧЕРК

− Хочу побажати Миколі Івановичу, насамперед, міцного здоров’я і наснаги, аби передати важливі знання молодому поколінню та сприяти формуванню державної думки серед молоді. Хто може зробити це краще, аніж людина, яка прожила життя та здобула певну мудрість і досвід, – зазначив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор та вручив ювіляру Почесну грамоту від навчального закладу за вагомий внесок у вивчення історії України, популяризацію культурно-історичної спадщини Черкащини, потужну просвітницьку роботу та з нагоди 80-ти річчя від дня народження.

Долучився до привітань заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Волошин.

За дорученням міського голови міста Черкаси Анатолія Бондаренка, Ігор Володимирович нагородив Миколу Бушина Медаллю за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток міста та з нагоди відзначення ювілею.