,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ відбувся День Черкаського обласного краєзнавчого музею
Четвер, 01 березня 2018 10:19

У ЧДТУ відбувся День Черкаського обласного краєзнавчого музею

ТРЕТІЙ День Тижня історії, краєзнавства та музеєзнавства в Черкаському державному технологічному університеті відбувся подією – Днем Черкаського обласного краєзнавчого музею. В рамках заходу відбулось урочисте підписанням Угоди про співпрацю між ЧДТУ і обласним краєзнавчим музеєм.

Інформує ПРОЧЕРК

Договір про співпрацю підписали: перший проректор ЧДТУ Євген Ланських і директор Черкаського обласного краєзнавчого музею Ірина Собко.

Почесним гостем заходу був директор Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Шабатін.

Черкаський обласний краєзнавчий музей був представлений у холі 1-го корпусу вісьмома локаціями імпровізованої виїзної виставки, біля яких можна було зупинитись та познайомивши з особливостями кожного відділу музею.

Відтак, всі учасники заходу мали змогу поспілкуватися з представниками Відділу природи, Відділу археології, Відділу етнографії, Відділу історії краю до ХХ століття, Відділу Другої світової війни, Відділу сучасності, Відділу науково-просвітницької роботи та Науково-методичного відділу, занурившись в історію Черкаського краю.

Наразі наш Черкаський обласний краєзнавчий музей вміщує найчисленніше зібрання матеріалів та документів з історії, етнографії та культури Черкащини. Заклад є одним з найбільших серед подібних у державі.