,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Збори Черкаського відділення Соціологічної Асоціації України відбулися в ЧДТУ
Понеділок, 12 лютого 2018 09:15

Збори Черкаського відділення Соціологічної Асоціації України відбулися в ЧДТУ

7 лютого на базі кафедри історії України та суспільних дисциплін Черкаського державного технологічного університету відбулися Загальні збори Черкаського регіонального відділення Соціологічної Асоціації України. Не випадково захід відбувся саме в ЧДТУ, адже його пов`язує кількарічна співпраця з Черкаським відділенням САУ, яка втілюється у проведенні спільних форумів та семінарів. Про це інформує прес-служба ЧДТУ.

Повідомляє інформаційний сайт ПРО ГОЛОВНЕ

– Саме соціологи дають базову інформацію, на основі якої проводяться різноманітні дослідження та заходи важливі для держави. Ваша праця є унікальною. Дякую, що в нас в області є така асоціація, яка проводить ґрунтовну роботу, − наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Завідувач кафедри історії України та суспільних дисциплін ЧДТУ Ірина Стадник презентувала для всіх присутніх основні напрями діяльності кафедри історії України та суспільних дисциплін, закцентувавши увагу на важливості гуманітарних наук для суспільства.

– Три особи з кафедри історії України та суспільних дисциплін є членами Черкаського регіонального відділення Соціологічної Асоціації України. Зокрема, наша кафедра забезпечує викладання соціології в університеті. Сьогодні значну частину професійних і загальних компетентностей формують саме гуманітарні науки, − зазначила завідувач кафедри історії України та суспільних дисциплін ЧДТУ Стадник Ірина Юріївна.

Голова Черкаського відділення САУ Людмила Дудко виступила зі звітом про роботу організації за 2017 рік, розповіла про нових членів асоціації та поділилася планами на майбутнє.

– Наша громадська організація є міжвузівським науково-дослідним об`єднанням, саме тому головна увага була зорієнтована на тісну співпрацю з вищими навчальними закладами I − IV рівня акредитації та зміцнення зв`язків між дисциплінами соціогуманітарного спрямування. Заходи,  які ми проводили мали здебільшого дисциплінарний характер, − наголосила Людмила Андріївна.

Учасники зборів обговорили стратегію роботи на 2018 рік, затвердили нових членів асоціації, а найактивніших учасників нагородили Почесними грамотами за вагомий внесок у діяльність Черкаського регіонального відділення Соціологічної Асоціації України.