,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Представник ЧДТУ взяв участь у XVІІ Міжнародному фінансовому форумі учасників страхового ринку
Понеділок, 25 вересня 2017 09:52

Представник ЧДТУ взяв участь у XVІІ Міжнародному фінансовому форумі учасників страхового ринку

В Одесі відбувся щорічний XVІІ Міжнародний фінансовий форум учасників страхового ринку, організаторами якого виступили Центр бізнес-стратегій «Перспектива» за підтримки Ліги страхових організацій України. Основними завданнями форуму є консолідація діяльності фінансового сектору ринку, розповсюдження передового досвіду та досягнень сучасного менеджменту, обмін новими ідеями та досвідом роботи, ділові зустрічі страховиків і розвиток партнерських відносин.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у прес-службі учбового закладу.

Доцент кафедриекономічної теорії та банківської справи ЧДТУ Губар Олександра Євгенівнавзяла участь у форумі та ділиться своїми враженнями.

Тематика цьогорічного форуму була присвячена сучасному стану фінансового і страхового ринків України та Європи в умовах динамічних змін.

У програмі XVII Форуму висвітлювались такі актуальні теми: стан міжнародних фінансових ринків, актуальні питання законодавства і державного регулювання в сфері страхування, проблеми, тенденції, тренди і технологічні інновації в окремих видах страхування, формування і управління страховими резервами, діяльність основних категорій суб’єктів страхового ринку, інструменти стратегічного менеджменту.

У форумі взяли участь представники органів законодавчої і виконавчої влади, громадських об`єднань, керівники і провідні фахівці компаній у фінансовій сфері з різних країн. Серед них очільники страхових, перестрахових, брокерських, асистантських, аудиторських, експертних, юридичних компаній, а також інших установ інфраструктури фінансового ринку.

Роботу форуму розпочала конференція «Фінансовий сектор України в сучасних умовах: нові стратегії розвитку», спікерами якої виступили Максим Поляков, Секретар Комітету ВРУ з питань фінансової політики і банківської діяльності; Руслан Демчак, заступник Голови Комітету  ВРУ з питань фінансової політики і банківської діяльності; Олександр Залєтов, член Національної комісії що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг; Міхаель Брандштеттер, директор департаменту по зв’язках з Центральною та Східною Європою, Австрійський страховий союз; Ірина Мерзлякова, Генеральний директор Білоруської Асоціації страховиків та Віллем Якоб Вестерлакен, Голова Правління Міжнародного страхового консорціуму IIC, Словенія.

У межах форуму проводились засідання круглих столів на актуальні теми розвитку страхового ринку:

«Сучасні цифрові технології та кібербезпека», «Державні реформи в сфері охорони здоров’я в Україні та їх значення для захисту інтересів суспільства» та «Моторне страхування в Україні: міжнародний досвід».

Серед модераторів та спікерів – Віталій Нечипоренко, Керуючий партнер, Центр Бізнес-стратегій «Перспектива»; Володимир Коляденко, Голова Комітету з електронних комунікацій, Торгово-Промислова Палата України; Павло Ковтонюк, заступник Міністра охорони здоров’я України; Святослав Ханенко, заступник Голови Ради Київського відділення, ГО «Українська асоціація сприяння охороні здоров’я населення»; Володимир Шевченко, Генеральний директор, Моторне (транспортне) страхове бюро України; Сергій Авдєєв, Президент, Моторне (транспортне) страхове бюро України; Голова Правління, СК «Арсенал Страхування»; Валерій Суксін, керуючий партнер проекту «Всеукраїнські страхові історії» та ін.

 

Голова оргкомітету Форуму, Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк подякував усім спікерам та гостям Міжнародного фінансового форуму за особисту участь та підтримку ідей якісного реформування страхового ринку України і зазначив, що Форум — синтез професійного міжнародного досвіду та найкращих світових практик страхової справи. О.Філонюк висловив впевненість, що прогресивні ідеї, озвучені на форумі, стануть джерелом подальших рішень, направлених на розвиток страхування в Україні та будуть реалізовані найближчим часом.