,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас У ЧДТУ відзначили кращих викладачів-науковців
П'ятниця, 26 травня 2017 13:05

У ЧДТУ відзначили кращих викладачів-науковців

Напередодні відзначення Дня науки в Україні, 19 травня, у Черкаському державному технологічному університеті відбулася святково-робоча зустріч із представниками Наукових шкіл ЧДТУ, інформує Черкаська обласна державна адміністрація, посилаючись на прес-службу ЧДТУ. У рамках заходу кращі працівники університету були нагороджені грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України, почесними грамотами обласного управління освіти і науки та ЧДТУ.

Цього дня, аби привітати науковців ЧДТУ із заслуженим визнанням, до університету завітав начальник управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський.

 

– Кількість сьогоднішніх нагород яскраво засвідчує високий рівень розвитку університету та високу оцінку його здобутків, – зазначив Валерій Данилевський. – Черкаський державний технологічний університет є одним із провідних вишів не лише регіону, але й України – і ми завжди уважно спостерігаємо за вашим університетом, що активно розвивається і  відкриває нові професії, дає нові можливості нашій молоді стати висококваліфікованими фахівцями на ринку праці України. Тож бажаємо вам і надалі залишатися флагманом вищої освіти України та потужним поступом рухатись у майбутнє.

За словами ректора  Черкаського державного технологічного університету Олега Григора, нині університет отримує нові можливості для розвитку зокрема і завдяки обласній владі, що активно підтримує починання ВНЗ і намагається допомагати у невпинному русі вперед.

– Ми горді із того, що сьогодні можемо представити цілу плеяду науковців, що є потужним потенціалом для розвитку нашого регіону та України, – зауважив Олег Григор.