,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Представники Агенції розвитку підприємництва долучилися до впровадження новітніх технологій у ЧДТУ
Вівторок, 14 лютого 2017 14:37

Представники Агенції розвитку підприємництва долучилися до впровадження новітніх технологій у ЧДТУ

фото (1)

Вищі навчальні заклади Черкаської області постійно шукають шляхи підвищення рівня підготовки спеціалістів, що врешті решт не тільки допоможе їх у власній кар’єрі, але й стимулюватиме підвищення рівня іміджу Черкаської області, як території, де послуги надаються на сучасному рівні, повідомляє ВиЧерпно.

10 лютого цього року в Черкаському державному технологічному університеті відбулася робоча зустріч керівництва університету з представником компанії Allbau Software GmbH (Німеччина), офіційним партнером в країнах СНД Nemetschek Group ( Мюнхен, Німеччина), представників Громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій». У зустрічі також взяли участь громадські діячі області та керівники комерційних структур.

На зустрічі йшла мова про запровадження в рамках навчального процесу навчального центру з вивчення  програм з моделювання будівель від компанії Nemetschek Allplan.

Представник офіційного партнера Nemetschek Group, Скрєбнєва Дарія Сергіївна зазначила, що розробка відповідає стандартом BIM, а програми САПР ідеально підходять для архітектури й будівництва, а також забезпечення для управління витратами при будівництві.

Сторони домовилися про спільну роботу в реалізації пропозиції від Nemetschek Group щодо підготовки спеціалістів по роботі з програмними продуктами. Для цього компанія надає достатню кількість безкоштовних ліцензій для навчання та проведення проектування в програмі Allplan. Також учасники зустрічі обговорили питання щодо організації виробничої практики для студентів.

Керівник ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євгеній Глєбов заначив, що ініціатива Nemetschek Group  не тільки підвищить рівень підготовки студентів, а й дозволить використати новітні програмні розробки в навчанні, а питання оновлення комп’ютерів університету дозволить створити повноцінний навчальний центр з практичного вивчення програмних продуктів Nemetschek Allplan. Крім цього, він висловив окрему подяку викладачам та особисто ректору Черкаського державного технологічно університету Олегу Григору за високий професіоналізм та співпрацю з громадськістю задля підвищення рівня підготовки майбутніх спеціалістів.

Наразі проводиться робота щодо підготовки необхідної документації та організації навчального процесу за вказаною програмою.