,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Аспіранти ЧДТУ запатентували наукову діяльність щодо оптичного скла
Неділя, 12 червня 2016 13:13

Аспіранти ЧДТУ запатентували наукову діяльність щодо оптичного скла

Cherkassy Today

    Аспіранти ЧДТУ запатентували наукову діяльність щодо оптичного скла Аспіранти кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Голуб та Сергій Мацепа підготували та отримали патенти на корисну модель, інформує прес-служба ЧДТУ.

    Аспіранти Микола Голуб та Сергій Мацепа присвятили свою наукову діяльність дослідженню процесу електронно-променевої обробки оптичного скла і пошуку шляхів істотного підвищення показників даної технології.

    Науково-технічні результати і рішення є новітніми, актуальними не лише для промисловості України, але і для світового ринку електронно-променевого технологічного обладнання.

ee2294f0b3e3c5900ac1cc57ef99b0992efcd4a4

Аспіранти ЧДТУ запатентували наукову діяльність щодо оптичного скла Аспіранти кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Голуб та Сергій Мацепа підготували та отримали патенти на корисну модель, інформує прес-служба ЧДТУ. Аспіранти Микола Голуб та Сергій Мацепа присвятили свою наукову діяльність дослідженню процесу електронно-променевої обробки оптичного скла і пошуку шляхів істотного підвищення показників даної технології. Науково-технічні результати і рішення є новітніми, актуальними не лише для промисловості України, але і для світового ринку електронно-променевого технологічного обладнання.

Джерело: © www.cherkassy.today

 

Аспіранти кафедри технологій та обладнання машинобудівних виробництв факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Микола Голуб та Сергій Мацепа підготували та отримали патенти на корисну модель, інформує прес-служба ЧДТУ. Аспіранти Микола Голуб та Сергій Мацепа присвятили свою наукову діяльність дослідженню процесу електронно-променевої обробки оптичного скла і пошуку шляхів істотного підвищення показників даної технології. Науково-технічні результати і рішення є новітніми, актуальними не лише для промисловості України, але і для світового ринку електронно-променевого технологічного обладнання.

Джерело: © www.cherkassy.today