,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас На День відкритих дверей до ЧДТУ завітали сотні молодих людей, зацікавлених у перспективній освіті
Четвер, 07 березня 2024 16:15

На День відкритих дверей до ЧДТУ завітали сотні молодих людей, зацікавлених у перспективній освіті

 Черкаський державний технологічний університет гостинно відчинив двері для старшокласників міста та області, студентів і випускників коледжів, їхніх батьків та всіх, хто виявив бажання на власні очі побачити, чим живе сьогодні провідний технологічний заклад вищої освіти та закарбувати у пам'яті перший день весни особливими враженнями. Нині Черкаський державний технологічний університет – єдиний технологічний заклад вищої освіти Черкащини, який охоплює також і сусідні регіони, аби забезпечувати юних українців якісною і сучасною технологічною освітою. Про це інформує «Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації», посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

Цього дня ЧДТУ продовжив усталену традицію відкритого діалогу, відтак під час Абітурієнт-конференції гості університету мали нагоду почути про особливості та перспективи навчання в ЧДТУ від ректора університету Олега Григора та ознайомитися з розмаїттям актуальних спеціальностей, які представили декани факультетів: декан факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування Андрій Чорній, пані декан факультету гуманітарних технологій Наталія Махиня, декан факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування Денис Грецький, декан факультету економіки та управління Віктор Демиденко та декан факультету інформаційних технологій і систем Анатолій Чепинога.

– Якісна вища освіта – це запорука особистісного розвитку, кар'єрного росту та перспективного майбутнього, тому потрібно відповідально та виважено підійти до вибору фаху. Наше першочергове завдання дати вам не лише ґрунтовні знання, а й практичні навички, і в Черкаському державному технологічному університеті є всі умови для безпечного якісного навчального процесу. Ви – майбутнє нашої держави, на долю якого припадає розбудова успішної європейської країни, – наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор.

Цього дня у холі університету викладачі та студенти представляли свої науково-технічні досягнення: наукові роботи, винаходи, розроблення технічних пристроїв, програмного забезпечення, інженерні проєкти, демонструючи гостям високий рівень студентського потенціалу та науково-технічної діяльності в закладі вищої освіти.

Окрім цього, упродовж Дня відкритих дверей ЧДТУ майбутні студенти мали нагоду поставити запитання щодо вступної кампанії відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрію Чорнію; ознайомитися із сучасними формами освітнього процесу, молодіжних проєктів та студентського дозвілля; відвідати деканати, кафедри, навчальні авдиторії та лабораторії університету; скласти уявлення про перспективи свого професійного розвитку.

Для гостей університету також звучали пісенні вітання від музичного колективу «Сенс» Відділу студентського розвитку та культурних програм ЧДТУ, а також від солісток: третьокурсниці факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування Анастасії Харченко, другокурсниці факультету технологій, будівництва та раціонального природокористування Карини Сарани, першокурсниці факультету економіки та управління Марії Ткаченко, першокурсниці факультету гуманітарних технологій Аліси Бондаренко та першокурсниці факультету економіки та управління Єлизавети Свиридюк.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями упевнено підтверджує імідж стабільного вишу, випускаючи висококваліфікованих фахівців з інженерних, технологічних, кібернетичних, будівельних, екологічних, фінансово-економічних та лінгвістичних спеціальностей. Вже за два тижні, в середині березня, заклад відзначить 64-річчя від дня заснування. Сьогодні ЧДТУ – це науково-освітній центр, який якісно працює за сучасними європейськими стандартами, впроваджуючи новітні технології підготовки фахівців, що в умовах сьогодення успішно конкурують як в Україні, так і за її межами.

Черкаський державний технологічний університет заохочує слідкувати за сайтом та сторінками ЧДТУ у соціальних мережах, щоб не пропустити повідомлення про наступні Дні відкритих дверей ЧДТУ, під час яких буде надана детальна інформація щодо вступної кампанії 2024.