,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас «Урожай» та Черкаський державний технологічний університет підписали договір про співпрацю
Середа, 12 квітня 2023 09:46

«Урожай» та Черкаський державний технологічний університет підписали договір про співпрацю

«Урожай» та ЧДТУ сформували спільний кейс для подолання бар’єрів у працевлаштуванні молоді. Про це повідомляє «Про все», посилаючись на пресслужбу ЧДТУ.

Сьогодні директор одного з найбільших аграрних підприємств на Черкащині ТОВ «НВФ «Урожай» Олександр Воскобойнік та ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор підписали договір про співпрацю. У межах його реалізації планується залучати студентів ІІ-IV курсів університету, майбутніх інженерів та механіків, до  участі в проєкті дуальної освіти, що вже має успішну практику на підприємстві.

– ТОВ «НВФ «Урожай», як і компанія МХП в цілому, успішно практикує дуальну освіту. Кілька місяців тому ми уклали аналогічний договір з Черкаським національним університетом ім. Б. Хмельницького, і вже відібрали другокурсників-агрономів, які працюють у нас на підприємстві. Будемо раді прийняти нових студентів 2-4 курсів на виробництві. Наші наставники-спеціалісти поділяться усіма своїми знаннями з молоддю. А ділитися нам справді є чим, – зауважує директор підприємства Олександр Воскобойнік.

Обидві сторони висловили надію на ефективний розвиток партнерства у формуванні сучасного освітнього та професійного простору, де молоді люди можуть досягти успіху.