,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас Студенти ЧДТУ зустрілися із податківцями в межах Global Money Week − 2023
Вівторок, 11 квітня 2023 12:39

Студенти ЧДТУ зустрілися із податківцями в межах Global Money Week − 2023

У четвер, 30 березня, студенти факультету економіки та управління та інших факультетів ЧДТУ мали чудову нагоду відвідати відкриту лекцію та заглибитись в особливості роботи ГУ ДПС у Черкаській області. Про це інформує «Нова доба».

«Дякуємо фахівцям своєї справи за живий діалог, за невимушену дружню атмосферу, за чіткі й зрозумілі відповіді на різноманітні питання, які наразі є актуальними для сучасної молоді, яка прагне не лише до особистого розвитку, але й повоєнного розвитку України. Адже розбудова нашої держави неможлива без прозорого й зрозумілого оподаткування та без відповідального бізнесу й громадян, які сумлінно сплачують податки», − йдеться у дописі кафедри фінансів ЧДТУ у фейсбуці.

Як завжди, за традицією, найбільш активні студенти отримали сертифікати за найкраще питання.

«Сподіваємось, що організована відкрита лекція та проведений у межах Global Money Week 2023 майстер-клас висококваліфікованими спеціалістами, підвищив рівень фінансової грамотності та ще більше спонукав і змотивував студентів до отримання нових знань та навичок, щоб мати можливість стати в майбутньому відповідальними громадянами своєї країни!» − зазначають на кафедрі фінансів.