,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Про університет ЗМІ про нас В укритті черкаського університету студенти влаштували благодійний концерт на підтримку ЗСУ
Вівторок, 27 вересня 2022 11:44

В укритті черкаського університету студенти влаштували благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Учасники студентського гурту «Жарти в сторону» влаштували благодійний концерт для допомоги Збройним силам України. Захід пройшов в укритті Черкаського державного технологічного університету 22 вересня і був присвячений Міжнародному дню миру. Про це повідомляє «Про все».

Учасники гурту «Жарти в сторону» виконували кавери відомих гуртів та авторські пісні. Серед останніх разом з глядачами музиканти обирали пісню для свого першого релізу. Натомість глядачі мали змогу насолодитися унікальним поєднанням української пісні «Ой у вишневому саду» і «Venus» нідерландського гурту Shocking Blue, «Somebody to love» від Jefferson Airplane, чуттєвим звучанням пісень Джамали та гурту «Шабля», пісня якого «Єднаймося браття» є знаковою для сьогодення.

Завершився виступ символічним виконанням гімну України.

Упродовж концерту усі відвідувачі мали змогу долучитись до збору коштів для ЗСУ.

– Ми завжди охоче долучаємось до благодійних мистецьких заходів у Черкасах, окрім того, протягом літа регулярно влаштовували концерти вуличної музики у середмісті, під час яких самі збирали кошти, які потім передавали на потреби Збройних сил України. Пишаємось, що своєю творчістю вже змогли допомогти у придбанні низки важливих для військових речей і зробити свій скромний внесок у майбутню перемогу України. Свій же концерт у рідному університеті присвячуємо Міжнародному Дню миру, із вдячністю ЗСУ, завдяки яким мир обов’язково настане, – зазначив з імпровізованої сцени музикант гурту «Жарти в сторону» Данііл Кривко.